O nama

Oblikujmo budućnost

SADRA GIPS je porodična firma i trudimo se da održimo tradiciju, da se usavršavamo i damo maksimalan doprinos umetnosti, estetici i funkcionalnosti Vaših enterijera, gradeći zajedno sa Vama stubove kulture jednog društva. Na narednim stranicama moćićete da vidite neke od naših dosadašnjih radova, kakve usluge i ideje Vam nudimo.

Ko smo mi

Pod imenom Sadra postojimo od 1987.godine, ali naši koreni sežu 30. godina unazad

Veština zanata, umetnost i smisao za estetiku i planiranje prostora, ogroman rad i trud preneti sa oca na sina , kao porodična tradicija, najbolje se ogleda upravo u poslovima i prostorima koje su vešte ruke majstora dotakle.

Drago nam je ako ćete uživati sa nama, kao što mi uživamo u ovom deljenju sa Vama i nadamo se da ćete nas kontaktirati i obratiti nam se za savet, konsultaciju ili nas posetiti.

Komercijalnih projekata

Javnih prostora

Rezidencijalnih objekata

Usluge

Projektovanje

Dizajn je proces stvaranja rešenja projekta, a zatim priprema instrukcija koje dozvoljavaju da se to rešenje izgradi.

Da bi se projektni budžeti mogli zadovoljiti, da su programi postignuti i da se projekti pravilno koordiniraju, proces dizajniranja treba planirati i kontrolisati.

Rezidencijalni objekti

Tokom naše višedecenijske tradicije za nama je ostalo nebrojeno mnogo poslovnih poduhvata i isto toliko zadovoljnih klijenata

Dizajn enterijera

SADRA GIPS je porodična firma i trudimo se da održimo tradiciju, da se usavršavamo i damo maksimalan doprinos umetnosti, estetici i funkcionalnosti Vaših enterijera

Dizajn eksterijera

Gips se može koristiti na spolješnjim delovima objekta. Mnogi radovi su preživeli stotinama godina. Ipak projektovanje gipsarskih radova za spoljašnju primjenu zahtijeva pažljivo planiranje

Procena troškova

Procena troškova građevinskih projekata je vrlo složen proces koji sadrži mnoge varijabilne faktore. Ova veština se ne stiče lako. Potrebno je pravilno proučavanje i iskustvo kako bi se steklo znanje o proceni troškova građevinskog projekta.

Komercijala

Trudimo se da odgovorimo zahtevima klijenata i optimalno izbalansiramo kvalitet i cene.

Call Now Button